Nye fede features i elementor

Få en forsmag på elementor 2.7

Du kan allerede nu får en lille forsmag på hvad den kommende version af Elementor kommer til at betyde for os der til daglig arbejder med hjemmesider.

Forbedrede muligheder med baggrunde 

Det bliver pludselig en lidt federe oplevelse at lege med bagrunde og man kan godt frygte at man kommer til at gå lidt amok 😉

1. baggrunds slideshow

Du kan nu bruge et slideshow som baggrund i sektioner, kolonner, og i indersektioner. det giver dig en masse nye muligheder  

2. Vimeo som video baggrund

Nu er Vimeo også blevet en kilde du kan bruge, de steder du vil have en video baggrund. På mange mobil telefoner vil den også vises som en videobaggrund.

Udvidet funktioner med divider widget

Det med at opdele siden med en streg er noget alle kender,  nu kommer der nye med ikoner og former, der gør oplevelsen helt anderledes.

Da elementor understøtter SVG er det vel kun naturligt at de også tager det med over det kunne bruge det i  figurer og former og på den måde lave det hele lidt mere spænde at se på .

Under motorhjælmen 

Det hele kommer til at virke hurtigere og mere flydende at arbejde i Elementor nogen gange kunne de godt virke lidt tungt og man kunne nå at skrive nogle bogstaver inden det blev vist på skærmen.. den er noget der er blevet meget bedre.. 

Flere JS biblioteker er  blevet opdateret der er kommet en opdatering af JS hander til ES6 og det der gør lidt mere flydende en ny Editor JS API, som virkelig kommer til at gøre det hele lettere, hurtigere og mere stabilt 

Jeg kender ikke den aktuelle release dato men som GitHub bruger følger jeg det tæt.. og en naturligvis også betatester her.

Join our newsletter for free